TOP termékek

Hírek

2022.08.06 9:58

Előre fizetéssel az Önhöz legközelebbi csomagpontra

kérheti a csomagját. Csak 990 Ft *

*max. 5 kg-os súlyhatárig! 

Hungarybox.com Bt

Rólunk,

2010 óta állunk kedves Vásárlóink szolgálatában. Több tízezer sikeres rendelést zártunk. a www.hungarybox.com , www.hungarybox.hu és a www.rovidaruexpress.hu oldalunkon. 

Fő termék csoportunk a rövidáru és azon belül és kívül még sok szükséges dolog. Hatalmas raktárkészlet áll rendelkezésünkre, hogy Önöknek a lehető leghamarabb el tudjuk juttatni rendelésüket. 

* * * 

A következő években további folyamatos fejlődést szeretnénk elérni a kínálatunk és a szolgáltatásaink tekintetében is.  Új termékkategóriákat vezetünk be.

Rugalmasságunkkal, telefonos vagy e-mailes segítségünkkel a vásárlási folyamat gördülékenységét érjük el.

Reméljük, hogy elégedetten és jó élménnyel vásárol nálunk ajánl bennünket és visszatér hozzánk!

* * * 

Egyszerű rendelés + gyors szállítás = Megoldás  

Kis- és nagy varrodák, egyéni varrónők, ruhajavító vállalkozások, bőrösok, kézművesek. készítők, ellátása, néptánc csoportok, táncegyesületek, mazsortett, társastánc , jelmez, fellépőruhák, menyasszonyi ruhák készítéséhez. Iskolák, óvodák, cégek, dekoratőrök, esküvőszervezők, szőnyegesek, kutyaruha varrók, gyerekruha készítők, közületek,  kórházak, mosodák, kézműves foglalkozások, csoporok, hobbi varrókörök, kézimunka csoportok, kezdő hobbivarrók stb.  részére.  

A Hungarybox.com Bt

Ildikó és a csapata.

Ildikó

Művészetek és szórakoztatás > Hobbik és kreatív művészetek > Művészetek és kézművesség > Művészet és kézműves anyagok > Crafting Fibers > Thread & Floss