TOP termékek

Hírek

2023.05.19

Regisztrált felhasználóink pontokat gyűjthetnek minden termék után.

A vásárlások után a pontokat 90 napig lehet beváltani. 

Éljen a kedvezményekkel! 

 

2023.02.10 18:3

A hungarybox.hu rövidáru webshop a legjobb választás, ha minőségi termékeket keres kedvező árakon. 2010 óta vagyunk jelen webshopunkkal több ezer vásárlónk örömére, varrodák, vállalkozók, iskolák, óvodák, önkormányzatok, gyártók, magánszemélyek stb. (Találkozhatott már velünk a www.rovidaruexpress.hu és a www.hungarybox.com néven)  A termék választékunk folyamatosan frissül, így mindig találhat valami újdonságot, ami érdekli. Böngészhet a kategóriák és az alkategóriák között segít önnek az okoskeresőnk, telefonon, e-mailben, messenger chat-en is segítségére vagyunk. 

Minden termékünk garantált minőségű, így a vásárolt termékek biztosan megfelelnek az ön várakozásainak. 

Nálunk az online vásárlás egyszerű lépésről - lépésre tud haladni. Az adatok védelme kiemelt fontosságú számunkra, az adatai biztonságban vannak. A fizetés könnyen SimplePay-en keresztül bankkártyával vagy utánvéttel és banki előreátutalással is történhet. A hungarybox.hu rövidáru webshop szállítási feltételei is kedvezőek választhat többféle, megoldás közül, házhoz, csomagpontra, postára, Mol kúthoz, Coop ABC-be, csomag-automatákba, a megrendelt termékek gyorsan és megbízhatóan érkeznek meg Önhöz.

Ha bármilyen kérdése vagy problémája van a termékkel, cserével vagy a szállítással kapcsolatban, akkor szívesen állunk rendelkezésére. info@hungarybox.hu és +36302195847. 

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy megtalálja a kedvezményes árakat és a minőségi termékeket a hungarybox.hu rövidáru webshopban.

Rendeljen most és élvezze a vásárlás örömét!

Vigyázzunk a környezetre, az át nem vett csomag feleseges anyagi és környezeti kárt okoz.

2022.08.06 9:58

GLS Csomagautomata: 30001 Ft felett ingyenes ( max. 100 000 Ft-ig), bankkártyás előre fizetéssel

Ha nem sikeres a bankkártyás fizetés előre utalást is elfogadunk. 

Házoz szállítás estén : 100 000  Ft- 499 999  Ft ingyenes előre fizetéssel.

 Csak regisztrált vásárlóknak és csak bankkártyával* vagy előre utalással kifizetett csomagok esetén választható.

Ezzel szállítási móddal a Magyar Posta fiókjaiba vagy MOL töltőállomásokra kérheti a csomag kiszállítását.

30001 Ft - 150000 Ft - ig ingyenes

Hungarybox.com Bt

Rólunk,

2010 óta állunk kedves Vásárlóink szolgálatában. Több tízezer sikeres rendelést zártunk. a www.hungarybox.com , www.hungarybox.hu és a www.rovidaruexpress.hu oldalunkon. 

Fő termék csoportunk a rövidáru és azon belül és kívül még sok szükséges dolog. Hatalmas raktárkészlet áll rendelkezésünkre, hogy Önöknek a lehető leghamarabb el tudjuk juttatni rendelésüket. 

* * * 

A következő években további folyamatos fejlődést szeretnénk elérni a kínálatunk és a szolgáltatásaink tekintetében is.  Új termékkategóriákat vezetünk be.

Rugalmasságunkkal, telefonos vagy e-mailes segítségünkkel a vásárlási folyamat gördülékenységét érjük el.

Reméljük, hogy elégedetten és jó élménnyel vásárol nálunk ajánl bennünket és visszatér hozzánk!

* * * 

Egyszerű rendelés + gyors szállítás = Megoldás  

Kis- és nagy varrodák, egyéni varrónők, ruhajavító vállalkozások, bőrösok, kézművesek. készítők, ellátása, néptánc csoportok, táncegyesületek, mazsortett, társastánc , jelmez, fellépőruhák, menyasszonyi ruhák készítéséhez. Iskolák, óvodák, cégek, dekoratőrök, esküvőszervezők, szőnyegesek, kutyaruha varrók, gyerekruha készítők, közületek,  kórházak, mosodák, kézműves foglalkozások, csoporok, hobbi varrókörök, kézimunka csoportok, kezdő hobbivarrók stb.  részére.  

A Hungarybox.hu rövidáru webshop a legjobb választás, ha minőségi termékeket keres kedvező árakon. Az áruk folyamatosan frissülnek, így mindig találhat valami újdonságot, ami érdekli. Böngészhet a kategóriák  és az alkategóriák között

Minden termékünk garantált minőségű, a vásárolt termékek reményeink szerint megfelenek a várakozásainak.

Az online vásárlás egyszerű és biztonságos. Az adatok védelme kiemelt fontosságú számunkra, így biztos lehet benne, hogy az adatai biztonságban vannak. A fizetés könnyen és biztonságosan történhet utánvéttel, kártyával vagy banki átutalással.

A rövidáru webshop szállítási feltételei kedvezőek, a megrendelt termékek gyorsan és megbízhatóan érkeznek meg. Ha bármilyen kérdése vagy problémája van a termékkel kapcsolatban, akkor szívesen állunk rendelkezésére.

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy megtalálja a kedvezményes árakat és a minőségi termékeket a rövidáru webshopban. Rendeljen most és élvezze a vásárlás örömét!

A Hungarybox.com Bt

Ildikó és a csapata.

Ildikó

Művészetek és szórakoztatás > Hobbik és kreatív művészetek > Művészetek és kézművesség > Művészet és kézműves anyagok > Crafting Fibers > Thread & Floss