TOP termékek

Szűrés

Termék státusza
Kategória
Jellemző
Anyag
Ár
150 Ft - 4 850 Ft

Hírek

2023.05.19

Regisztrált felhasználóink pontokat gyűjthetnek minden termék után.

A vásárlások után a pontokat 90 napig lehet beváltani. 

Éljen a kedvezményekkel! 

 

2023.02.10 18:3

A hungarybox.hu rövidáru webshop a legjobb választás, ha minőségi termékeket keres kedvező árakon. 2010 óta vagyunk jelen webshopunkkal több ezer vásárlónk örömére, varrodák, vállalkozók, iskolák, óvodák, önkormányzatok, gyártók, magánszemélyek stb. (Találkozhatott már velünk a www.rovidaruexpress.hu és a www.hungarybox.com néven)  A termék választékunk folyamatosan frissül, így mindig találhat valami újdonságot, ami érdekli. Böngészhet a kategóriák és az alkategóriák között segít önnek az okoskeresőnk, telefonon, e-mailben, messenger chat-en is segítségére vagyunk. 

Minden termékünk garantált minőségű, így a vásárolt termékek biztosan megfelelnek az ön várakozásainak. 

Nálunk az online vásárlás egyszerű lépésről - lépésre tud haladni. Az adatok védelme kiemelt fontosságú számunkra, az adatai biztonságban vannak. A fizetés könnyen SimplePay-en keresztül bankkártyával vagy utánvéttel és banki előreátutalással is történhet. A hungarybox.hu rövidáru webshop szállítási feltételei is kedvezőek választhat többféle, megoldás közül, házhoz, csomagpontra, postára, Mol kúthoz, Coop ABC-be, csomag-automatákba, a megrendelt termékek gyorsan és megbízhatóan érkeznek meg Önhöz.

Ha bármilyen kérdése vagy problémája van a termékkel, cserével vagy a szállítással kapcsolatban, akkor szívesen állunk rendelkezésére. info@hungarybox.hu és +36302195847. 

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy megtalálja a kedvezményes árakat és a minőségi termékeket a hungarybox.hu rövidáru webshopban.

Rendeljen most és élvezze a vásárlás örömét!

Vigyázzunk a környezetre, az át nem vett csomag feleseges anyagi és környezeti kárt okoz.

2022.08.06 9:58

Bankkártyás előre fizetéssel az Önhöz legközelebbi csomagpontra

kérheti a csomagját. 10 001 Ft vásárlás felett Csak 990 Ft

1000-10000 Ft = 1100 Ft*

*max. 5 kg-os súlyhatárig! 

AKTUÁLIS, SZEZONÁLIS, ÚJ TERMÉKEK

AKTUÁLIS, SZEZONÁLIS, ÚJ TERMÉKEK gyűjteménye. Nézze meg a többi kínálatunkat is. Segít az okoskereső! 

Heveder 25 mm széles táskafül, szegő, erősítő, díszítő szalag (PP) többféle színben. 25 méter/tekercs
4 850 Ft
Egységár: 194 Ft/méter

AKTUÁLIS, SZEZONÁLIS, ÚJ TERMÉKEK gyűjteménye. 

Kellékellátás, varrókellékek, méteráru, rövidáru, fémkellékek, kreatív alapok, szabókellékek, stb. 

Az aktuális, szezonális és új termékek mind fontos szerepet játszanak a kínálatunkban. Az aktuális termékek olyanok, amelyekre éppen az adott időszakban van nagyobb kereslet, és ez az igény általában az évszakok változásával vagy egy adott alkalmi eseményhez kapcsolódik. Ha beköszönt a tavasz, akkor az aktuális termékek között megtalálhatóak lesznek a nemzeti ünnepünkhöz kapcsolódó termékek vagy a Húsvéti ünnepkör kellékei továbbá az Anyáknapi ajándékok díszítő anyagai.