TOP termékek

Szűrés

Hírek

2023.05.19

Regisztrált felhasználóink pontokat gyűjthetnek minden termék után.

A vásárlások után a pontokat 90 napig lehet beváltani. 

Éljen a kedvezményekkel! 

 

2023.02.10 18:3

A hungarybox.hu rövidáru webshop a legjobb választás, ha minőségi termékeket keres kedvező árakon. 2010 óta vagyunk jelen webshopunkkal több ezer vásárlónk örömére, varrodák, vállalkozók, iskolák, óvodák, önkormányzatok, gyártók, magánszemélyek stb. (Találkozhatott már velünk a www.rovidaruexpress.hu és a www.hungarybox.com néven)  A termék választékunk folyamatosan frissül, így mindig találhat valami újdonságot, ami érdekli. Böngészhet a kategóriák és az alkategóriák között segít önnek az okoskeresőnk, telefonon, e-mailben, messenger chat-en is segítségére vagyunk. 

Minden termékünk garantált minőségű, így a vásárolt termékek biztosan megfelelnek az ön várakozásainak. 

Nálunk az online vásárlás egyszerű lépésről - lépésre tud haladni. Az adatok védelme kiemelt fontosságú számunkra, az adatai biztonságban vannak. A fizetés könnyen SimplePay-en keresztül bankkártyával vagy utánvéttel és banki előreátutalással is történhet. A hungarybox.hu rövidáru webshop szállítási feltételei is kedvezőek választhat többféle, megoldás közül, házhoz, csomagpontra, postára, Mol kúthoz, Coop ABC-be, csomag-automatákba, a megrendelt termékek gyorsan és megbízhatóan érkeznek meg Önhöz.

Ha bármilyen kérdése vagy problémája van a termékkel, cserével vagy a szállítással kapcsolatban, akkor szívesen állunk rendelkezésére. info@hungarybox.hu és +36302195847. 

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy megtalálja a kedvezményes árakat és a minőségi termékeket a hungarybox.hu rövidáru webshopban.

Rendeljen most és élvezze a vásárlás örömét!

Vigyázzunk a környezetre, az át nem vett csomag feleseges anyagi és környezeti kárt okoz.

2022.08.06 9:58

GLS Csomagautomata: 30001 Ft felett ingyenes ( max. 100 000 Ft-ig), bankkártyás előre fizetéssel

Ha nem sikeres a bankkártyás fizetés előre utalást is elfogadunk. 

Házoz szállítás estén : 100 000  Ft- 499 999  Ft ingyenes előre fizetéssel.

 Csak regisztrált vásárlóknak és csak bankkártyával* vagy előre utalással kifizetett csomagok esetén választható.

Ezzel szállítási móddal a Magyar Posta fiókjaiba vagy MOL töltőállomásokra kérheti a csomag kiszállítását.

30001 Ft - 150000 Ft - ig ingyenes

FÉNYVISSZAVERŐ BIZTONSÁGI SZALAGOK FIGURÁK. Reflective Tape

Fényvisszaverő szalagok, fényvisszaverő csíkok, többféle méretben, felvarrható és vasalható változatban.

Ajánlott felhasználás : hátizsákra, dzsekire, pólóra, kabátra, táskára, sapkára, nadrágra, sportcuccokra -  reflective tape

A fényvisszaverő szalag olyan speciális felületű anyag, amely fényt visszaveri ha a fény rávilágít. A fényvisszaverő szalagokat gyakran használják a biztonságosabb közlekedési megoldások, éjszaka vagy alacsony fényviszonyok között, láthatóság elérése érdekében. A szalagok általában világos színekben, például ezüstszürke, sárga vagy narancssárga színben elérhetőek. Használják még a ruhákon, sportruhákon, futó vagy kerékpáros felszereléseken, a kerékpárokon,  futócipőkön és más eszközökön is alkalmazzák.  Az emberiség történelme során a fényvisszaverő technológia folyamatos fejlődése és javulása biztosította a biztonságosabb és egészségesebb éjszakai közlekedést. A fényvisszaverő szalagok jelenleg széles körben használatosak a világ minden táján.

 

Fényvisszaverő szalagok, fényvisszaverő csíkok, többféle méretben, felvarrható és vasalható változatban.

Ajánlott felhasználás : hátizsákra, dzsekire, pólóra, kabátra, táskára, sapkára, nadrágra, sportcuccokra -  reflective tape

A fényvisszaverő szalag olyan anyag, amely fényt visszaver, amikor a fény rávilágít. A fényvisszaverő szalagokat gyakran használják a biztonságosabb közlekedési megoldások elérésére éjszaka vagy alacsony fényviszonyok között. A szalagok általában világos színekben, például ezüstszürke, sárga vagy narancssárga színben elérhetőek. Használják a ruhákon, sportruhákon, futó vagy kerékpáros felszereléseken, a kerékpárokon,  futócipőkön és más eszközökön is alkalmazzák. A fényvisszaverő szalagok nagyon hasznosak lehetnek az éjszakai közlekedéshez, mert javítják a láthatóságot az autósok, a gyalogosok és a kerékpárosok számára. Az emberiség történelme során a fényvisszaverő technológia folyamatos fejlődése és javulása biztosította a biztonságosabb és egészségesebb éjszakai közlekedést. A fényvisszaverő szalagok jelenleg széles körben használatosak a világ minden táján, és fontos szerepet játszanak a biztonságos közlekedés elősegítésében.